Om os

 

Mønster Design er en familievirksomhed solidt plantet i det nordjyske.

Vi gør en ære i at skabe et solidt, tidssvarende og stilrent møbel til dig, som du kan have glæde af i mange år. Samtidig kan vi bestemt konkurrere i forhold til prisen, og vi kan fremstille borde til alle. F.eks. kan vi tilbyde en bordløsning til den prisbevidste kunde af forskellige former for fyrretræ samt genbrugstræ. Vi tilbyder også en rentefri afdragsordning, så du betaler et lille beløb hver måned.

 

Man siger, at køkkenet er husets hjerte, men er det egentlig ikke spisebordet? Det er her, vi mødes med familien og vennerne over et måltid mad, et spil eller andre sysler. Spisebordet er et helle, noget trygt og godt i en travl hverdag. Hos Mønster Design har vi forståelse for dette særlige møbel, så når du vælger et plankebord hos os, vælger du kvalitet, stil og bæredygtighed.

 

Det kan være svært at vælge det rette bord, derfor er du altid velkommen til at ringe og få en snak om dine ønsker. Ligeledes er du velkommen til at kigge forbi, efter aftale, på vores værksted. Vi er altid klar på en uforpligtende samtale omkring dine ønsker og prisleje.

 

Samtidig kan du søge inspiration på vores  facebookside eller instagram.

Læs også den fine avisartikel om os her.

Klik her. Avisartikel