Handelsbetingelser

Betaling

Mønster Design modtager betaling med Dankort/VISA-Dankort, VISA, VISA Electron, Mastercard og JCB. Ved handel i vores webshop, vil betaling først blive trukket på din konto, når varen afsendes.

Alle beløb er i DKK. Danske kroner og er inkl. moms.

Mønster Design bruger en godkendt betalingsserver, der krypterer alle dine kortoplysninger med SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at man ikke kan aflæse dine informationer.

 

Bestillingsvarer

Hos Mønster Design kan du bestille dit nye møbel ud fra egne ønsker til design og materiale. Ved bestilling afklares det, hvad køber ønsker og hvad der kan forventes leveret. Denne aftale bekræftes herefter på mail. info@mønsterdesign.dk

Der kan forekomme krav om forudbetaling af en del af det aftalte beløb, dog ikke på mere end 50% af det fulde beløb. Efter indbetalingen på den første del af regningen, går Mønster Design i gang med at udføre det aftalte arbejde. Ved levering af det færdige produkt kommer så sidste del af regningen, og det resterende beløb indbetales.

Hvis køber bryder denne kontrakt, når arbejdet er påbegyndt, vil køber ikke kunne forvente det fulde, af det indbetalte beløb refunderet.

Mønster Design yder ikke fortrydelsesret på special fremstillede varer, som evt. kan fremkomme med utraditionelle mål og design.

 

Levering

Hos Mønster Design bestræber vi os på at afsende ordre inden for 1-3 hverdage i Danmark, med mindre andet er aftalt mellem Mønster Design og køber.

Ved bestillingsvarer vil der være en aftalt leveringstid på mellem 2-4 uger, som aftales nærmere mellem Mønster Design og køber.

Hos Mønster Design benytter vi Shipmondo. Vi kan derfor tilbyde en bred vifte af fragtselskaber såsom PostNord, Bring, Danske Fragtmænd, DHL, DOA365, og GLS.

Priserne for forsendelse er sat efter de pågældende dagspriser ved de enkelte fragtselskaber.

Se mere på:

www.shipmondo.dk

Afhentning af varer

Afhentning af varer sker efter forudgående aftale og finder sted fra vores værksted og lager.

Kontakt:

Mønster Design

Bakkevej 7

9550 Mariager

Tlf. 25376138

E-mail. info@moensterdesign.dk

Reklamationsret

Der gives 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Vores reklamationsret gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation.

Reklamationen gælder ikke fejl, skader eller slitage, direkte eller indirekte opstået som følge af ringe vedligeholdelse, uautoriserede indgreb eller vold. 

Ved eventuelle fejl og mangler på den bestilte vare, skal du hurtigst muligt kontakte Mønster Design for en eventuel returnering, for reparation eller ombytning

Mønster Design vil dække returneringsomkostninger i et rimeligt omfang.

 

Ved returnering

Rettes henvendelse og reklamationer sendes til:

Mønster Design
Bakkevej 7
9550 Mariager

Tlf. 25376138

E-mail. info@moensterdesign.dk

Der modtages ikke pakker sendt på efterkrav.

Refusion

Hvis der er aftalt refusion, så bedes I sende jeres bankoplysninger, så vi kan overføre det aftalte beløb.

 

Fortrydelsesret

Der gives 14 dages fuld returret på varer købt i vores Webshop.

Perioden regnes fra den dag, hvor du modtager ordren.

Returneringsomkostninger skal du selv afholde.

Fortrydelse skal anmeldes til os senest 14 dage efter købet, og varen skal ligeså sendes senest 14 dage efter købet.

Meddelelsen skal gives pr. mail på info@moensterdesign.dk. I meddelelsen skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.

 

Varens stand, når du sender den retur

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

For at modtage hele købsbeløbet retur, må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.

 

Klagemuligheder – oversigt og links:

Har du en klage over et produkt, købt i vores Webshop, kan den til: info@moensterdesign.dk

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning
Carl Jacobsens Vej 35
2500 Valby
Link: www.forbrug.dk

Hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land, kan du angive din klage i EU Kommissionens online klageplatform.

Platformen findes her: http://ec.europa.eu/consumers/odr/
Angiver du en klage her, skal du oplyse vores E-mail adresse: info@domæne.dk

VEDLIGEHOLD & BEHANDLING

Hos Mønster Design sætter vi en ære i at være så informative som muligt. Har du derfor det mindste spørgsmål vedrørende vedligehold mv., så tøv ikke med at kontakte os.

Rengørelse og vedligehold I det daglige. Til rengøring af møblet bruges en hårdt opvredet karklud (uden sæbe eller andre rengøringsmidler).

Hvis dit møbel efter noget tid ser lidt træt og trist ud, eller der kommer en rids, så skal du gøre følgende: 

  1. Planken slibes let med et sandpapir korn 100 til 240. Korn 100 giver den groveste overflade og korn 240 den fineste. Det er en god idé at bruge en slibeklods, som kan købes i dit lokale byggemarked. 
  2. Efter en let slibning langs årerne (aldrig på tværs) er fedtaflejringer samt småridser fjernet og slibestøvet tørres nu af med en tør bomuldsklud. 
  3. Herefter påføres (vha. pensel, svamp etc.) en olie, så overfladen er fuld dækket med olie. Lad olien sidde i ca. 30 minutter. 
  4. Hvis planken har “tørre pletter”, når de 30 minutter er gået – det vil sige, når træet har trukket mere olie nogle steder frem for andre – påføres træet mere olie, som du lader trække i yderligere 30 min. Når træet ikke længere fremstår med “tørre pletter”, men det blot ligger blank i overfladen, så er træet mættet og bordpladen aftørres nu helt med enten tørre bomuldsklude eller aftørringspapir.
  5. Sørg for at alt er aftørret, til overfladen virker fingertør. Lad så olien hærde ca. 24 timer inden brug. Når dette er gjort, vil træet fremstå, som da det blev leveret. 

 

Foretag aldrig en oliebehandling i direkte sollys, og husk at behandle undersiden, hvilket dog ikke kræver slibning først.

VIGTIGT: Vær varsom hvis du bruger linolie, da kludene kan selvantænde, hvis de ligger krøllet sammen og tørrer. Put derfor kludene i en plastikpose, hæld vand i, og smid dem ud.

Vil et møbel kunne slå sig og slå revner?

Træ er et såkaldt hygroskopisk materiale. Det vil sige, at træet optager og afgiver fugt afhængigt af den omgivende temperatur og relative luftfugtighed. Træet indstiller sig således over tid, afhængig af træart og dimension til det aktuelle omgivende klima. 

Hos Mønster Design arbejder vi med ovntørt træ (5-7 % fugtighed). Dette reducerer, hvor meget træet slår sig eller sprækker over tid. Da vores møbler laves i massivt træ, kan de aldrig styres fuldstændigt, hvorfor der altid vil være en sandsynlighed for at udvikle sig over tid. 

Som kunde hos Mønster Design har du mulighed for at vælge træ, som er lufttørret, og samtidig er et billigere råmateriale. Vælger du som kunde denne løsning, er det også med en øget risiko for, at dit møbel vil kunne give sig og slå revner.